Tove Marie
Arbeider som opplæringskonsulent innenfor Trio Enterprise, og Mitel CMG.
 
Sertifisert Trio Enterprise instruktør.
 
Er også ansvarlig for økonomi og administrasjon.
 
MOB: +47 90133720, SIP/E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
   
Øivind

Lydtekniker i dialtone:studio, Er også ansvarlig for selskapets websider og IKT.

 
MOB: +47 90157393, SIP/E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Wecan's overordnede mål

Vårt overordnede mål, skal være å overføre adekvat kompetanse på en effektiv og miljøvennlig måte til brukerne av kundebedriftens telekommunikasjonssystem.

Vi vil gjøre vårt ytterste for å skape optimal utnyttelse av bedriftens eksisterende og fremtidige bedriftskommunikasjonsplattform.

Dokumentert effekt er å gi betydelige bidrag til økning av bedriftens konkurranseevne, servicenivå og effektivitet.

Virkning

For den enkelte bedrift vil dette bety at brukeren til enhver tid utnytter kommunikasjonsverktøyet optimalt, for å gjøre bedriften mest mulig effektiv.

Dagens tilgjengelige bedriftskommunikasjonsløsninger vil i større grad enn tidligere, endre vår måte å arbeide på.

Mulighetene som ligger i den nasjonale infrastrukturen for telekommunikasjon, vil kunne skape et fundament for verdiskapning utenfor dagens befolkningssentra, noe som vil bety at mange bedrifter kan arbeide fra, og etablere seg på, steder som ikke var mulig tidligere.

For den enkelte arbeidsgiver og arbeidstaker, kan dette gi stor valgfrihet. Det å kunne arbeide uavhengig av sted og tid er mer effektivt og miljøvennlig.

Dette vil gi positive ringvirkninger gjennom en mer optimal arbeidssituasjon, mindre totalt energiforbruk, mindre køer på innfartsårene til de store byene, bærekraftig sysselsetting i distriktene og generelt jevnere befolkningsfordeling i vårt langstrakte land.

 

Tips: Trio Statistikk

– sørg for at du har et godt sammenlignings-grunnlag!

Sett opp skjematisk utsendelse av ukentlige eller månedlige rapporter 😊

Trenger du hjelp til dette – bare ta kontakt – jeg kan garantere «smittefri bistand» via Teams/Skype!

Kanskje du også har behov/ønske om en liten gjennomgang av hvordan rapportene skal tydes?

Trio 8.2 sertifisering

En sertifisering er et bevis fra produsenten om at instruktøren har den kunnskapen som skal til både produktmessig og pedagogisk og fungerer som en kvalitetssikring for sluttkunder som skal motta opplæring og støttetjenester.

Spesialtastatur for Trio

 

ProtektIT AS i Skien leverer tastatur som er spesiallaget for Trio Agent.

For bestilling- send en mail til trio@protektit.no